Egy kis kikapcsolódás

Nevetés a négyzeten

Baki parádé

Ebből nem lesz bútor

Önnel is is megtörténhet

Japán humor

Szeretjük a focit

Ők is képesek...

Rendőrök és álrendőrök

 

 

A honlap tartalmának felhasználhatósága és a használat feltételei:

A jelen honlapot - www.fenyobutorok.hu és/vagy www.countryland.hu - (Továbbiakban: "Honlap") látogató felhasználók a Honlapot saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Country Land Kft. a Honlap tulajdonosa bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.
A Country Land Kft., a Honlap üzemeltetője által publikált vagy az oldalon elhelyezett minden szöveges és képi, valamint filmes anyag felhasználása csak a Country Land Kft. írásos engedélye alapján történhet. Az üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.
A Country Land Kft. által használt védjegyeket, márkaneveket,bútorcsalád neveket és domain neveket a tulajdonos írásos engedélye nélkül senki sem jogosult felhasználni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Country Land Kft. jó hírnevének megsértésétől.
A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Country Land Kft.-ot illeti. A Country Land Kft. a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja. Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a Country Land Kft. abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Hogyan használható fel a fenyobutorok.hu-n és/vagy a countryland.hu-n található tartalom idegen honlapon, más médiában?

A fenyobutorok.hu és/vagy a countryland.hu honlapon található információ,-beleértve a fotókat is- a Country Land Kft. szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a Country Land Kft. írásos beleegyezésével engedélyezett.

Azonban kifejezetten örülünk neki, ha máshol megjelenik egy cikkünk, egészben vagy részletekben.

Kérem, hogy ha szeretné felhasználni valamelyik cikkünket, egyeztessen velünk itt

Annyit kérünk csak, hogy:

  1. a publikáció előtt hadd nézzük meg az Ön által szerkesztett anyagot

  2. A publikáció címe alatt jelenjen meg a szerzőnk neve,

  3. a cikk végén a forrást így jelölje meg:

  4. "Forrás: www.fenyobutorok.hu"

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a Country Land Kft. előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.

Adatvédelmi nyilatkozat
A Country Land Kft.. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.A Country Land Kft. az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.
Biztonság
A Country Land Kft. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt.


Felelősség
A Country Land Kft. nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

 
  Adatvédelmi szabályzat | Bútorok | Ajándéktárgyak | Matracok | Akciók | Céginfó
(C) Copyright by CountryLand Kft. - Minden jog fenntartva!