Nevetés a négyzeten

Baki parádé

Ebből nem lesz bútor

Szeretjük a focit

Önnel is megtörténhet

Rendőrök és álrendőrök

Ők is képesek...

Hoppá...

Hasznos a futás,...

Ez nem a Mónika show!

Nevetni kötelező!

Nem ezért szeretjük...

Segítség:kínai vagy japán?

BAB úr menni fürdeni...

Hamis a Mami!

Türelem,türelem...

...kit kell lelőni?...

.....nem semmi...

 

  Matracok

Rugós és Táskarugós matracok | Vákuum matracok | Latex és Hidrolatex matracok | Termopur matracok | Pur- és Hideghab matracok | Gyerek matracok, felületjavítók, ágybetétek | XXL matracok | Biogreen és Herbal foam | Paplanok és párnák | Ágybordázat és ágyrács


Biogreen és Herbal foam
  Cikkszám: 548
Megnevezés: Natur Biogreen Comfort

Leírás:
Aki a természet közelségére vágyik, válasszon a BIOGREEN matracok közül! Lágy- feélkemény komfortú, légcsatornákkal ellátott 7 zónás habból készül. Alapanyaga különösen környezetbarát, hiszen újrahasznosítható. A természet energiája, a megújulás körforgása a jövő generációjára is gondol. Nagyon rugalmas. Huzata a több mint 200 hatóanyaggal rendelkező aloeverá-val van átitatva, mely gombaölő, regeneráló és erősíti az immunrendszert többek között. Levehető, mosható ALOE VERA huzattal!.
90x200 54900Ft
140x200 87900Ft
160x200 101900Ft
180x200 113900Ft

Megrendelem
  Cikkszám: 992
Megnevezés: Memory Exclusive matrac

Leírás:
A legújabb generációs 85-ös sűrűségű memory matrac, melynek 18 cm a teljes magassága. Ebből az alap hordozóréteget a 40-es sűrűségű, jól terhelhető cellflex biztosítja. Különlegessége a porózusos belső, melyen a levegő folyamatosan cirkulál. Ennek köszönhetően állandóan száraz a matrac belseje, így nincs megfelelő mikroklíma a baktériumoknak, tehát nem is tudnak megtelepedni benne. Ezáltal a matrac kifejezetten higiénikus és száraz. Erre a kiváló anyagra illesztik rá az új összetételű klímacsatornás memory habot, mely már csak a test súlyára igazodik szinte milluméter pontossággal. A hőmérséklet nem befolyásolja, ennek köszönhetően évszaktól függetlenül azonos komfortot biztosít. A fekvőfelület 7 zónás physio system.
BIOGREEN:
Ez a hab a természet és a technológia találkozása. A biogreen hab gyártása során nem használnak kőolajszármazékokat, ezek helyett természetes anyagot - ricinus olajat - alkalmaznak, melynek évtizedek óta ismert a gyógyászati hatása. A növények életük során magukba szívják a föld és a nap energiáját, melyek jótékony hatása az olaj által megjelenik a matracokban.
Elfogyott!

Megrendelem

  Cikkszám: 593
Megnevezés: Viscogreen

Leírás:
A lazy foam továbbfejlesztett habanyaga. Főbb tulajdonsága a hőre és nyomáspontra történő lágyulás mellett a légáteresztés. A matrac közepén lévő levegő kamráknak és huzatának köszönhetően a matrac oldalra is tud szellőzni. A viscogreen alpanyaga növényi magvak illóolajából kivont ricinusolaj. Ergonómiai tulajdonsága tökéletesen tehermentesíti a testet, elősegíti izmaink ellazulását. Alvás közben folyamatosan relaxálunk, melynek köszönhetően napközben streszmentesek és kiegyensúlyozottak leszünk. Rendkívül tartós. Megújuló nyersanyagból készül, nem szennyezi a környezetet. A matrac belseje - szerkezetének köszönhetően -folyamatosa száraz, ezért antibakteriális. Huzata ezüstszállal kombinált, melynek köszönhetően a mikróbák és a szagok nem tudnak megtelepedni. Izotermikus hatása csökkenti az izzadást. Elvezeti a statikus energiát. A huzat levehető, mosható.
Elfogyott!

Megrendelem
 
  Adatvédelmi szabályzat | Bútorok | Ajándéktárgyak | Matracok | Akciók | Céginfó
(C) Copyright by CountryLand Kft. - Minden jog fenntartva!